5% Rabatt på Happie Camp – Rabattkod Glamping

Innehållsförteckning

Klicka på vår bokningslänk

Klicka dig vidare till Happie Camp via vår länk

Ange rabattkoden DestinationSvemester5 vid bokning

Skriv in rabattkoden DestinationSvemester5

Njut av en magisk upplevelse

Njut av den fantastiska naturen och en resa utöver det vanliga!

Happie Camps erbjuder genuina, hållbara och eko-vänliga naturupplevelser i avskildhet på undangömda platser i Sveriges vackra natur!

Happie Camps glampingtält finns på fem platser i landet och erbjuder alla naturnära boenden med närhet till sjöar och är vända mot solnedgången, så du kan välkomna kvällen och natten med en helt magisk utsikt.

Happie Camp möjliggör att leva i samklang med naturen och i varje camp finns tillgång till dricksvatten, utekök, uteplats med eldstad, powerbanks, privat toalett av mulltoa-typ. 

Under vistelsen ingår även fiskekort för den sjö där campet är placerat.

Visst låter det fantastiskt? Med vår kod DestinationSvemester5 får du dessutom 5% rabatt på din bokning! Boka redan idag via länken nedan.

Tre Anledningar Till Att Boka Ditt Happie Camp Redan Idag!

En Unik Upplevelse

Att besöka ett Happie Camp är en helt unik upplevelse. Här kan du verkligen leva i samspel med naturen på ett helt nytt sätt!

Naturen Gör Gott för Hälsan och själen

Redan efter 15 minuter i skogen visar studier att människor känner sig gladare och mer till freds.
Det finns även forskning som visar att en längre vistelse i naturen stärker immunförsvaret, ökar koncentrationsförmågan och ger ett gladare humör.

Ett hållbart och eko-vänligt val

Att skippa flygresan utomlands och istället uppleva den svenska naturen på ett lugnt och avskilt sätt är inte bara bra för din hälsa utan är även ett mer miljövänligt val.
Happie Camps har dessutom ett stort fokus på hållbarhet.

Vill du ha mer inspiration inför Sverigeresan? Här är fler av våra tips:

Dela inlägget

Destination Svemester använder cookies till statistik, annonser och optimering av användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner du vår Sekretesspolicy  Läs mer

Rulla till toppen