Om Destination Svemester

Om Destination Svemester

Destination Svemester drivs av PaCa Media i ett projekt för att skapa en samlad digital portal för inspiration och planering av resor inom Sverige.

Begrepp som ”Svemester”, ”Hemester”, “Flygskam” och ”Staycation” har uppstått som nya koncept inom besöksnäringen de tio senaste åren och i samband med Covid-19 krisen under 2020 så blev detta mer akut och aktuellt än någonsin tidigare. Men hur lätt är det egentligen att få en samlad bild av alla möjliga resmål inom våra svenska gränser? I en undersökning vi gjorde på Instagram under december 2020 visade det sig att hälften av alla våra reseintresserade följare tycker det är svårt att få en samlad bild av utbudet.

Med denna webbportal vill vi lösa de potentiella gästernas upplevda problem inom informations- och inspirationssökandet. Vårt mål är att bli den självklara portalen för mötet mellan gäster och näringsidkare inom besöksnäringen i samband med framför allt Drömma och Planera i kundresan.

Är du näringsidkare inom besöksnäringen?

Driver du en anläggning eller någon aktivitet inom besöksnäringen? Eller är ni kanske ett destinationsbolag som vill ha fler ytor för att nå ut till framtida besökare? Vi vill gärna fylla på vår sida med mer innehåll och hjälpa er med marknadsföringen av er destination.

Så tveka inte, höra av dig till oss idag så ska vi tillsammans höja medvetendet om ditt besöksmål! Du kan kontakta oss via info@destinationsvemester.com

Om oss bakom Destination Svemester

Destination Svemester

Destination Svemester drivs av mig, Patrick, med hjälp av min sambo Amanda.

Jag är utbildad Affärsutvecklare inom Besöksnäringen och har ett stort intresse för resor, natur och digital affärsutveckling vilket ledde mig till att skapa inspirationskanalen Destination Svemester. Med denna sida vill vi dela med oss av våra restips från våra resor runt om i Sverige.

Destination Svemester använder cookies till statistik, annonser och optimering av användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner du vår Sekretesspolicy  Läs mer

Rulla till toppen