ANNONS

Veckoarrangemang – Laguna Beach Family Camp

Pris från: 5000 :-/person

Typ av paket:
Familjpaket

Antal dagar:
7-10 dagar

Årstid:
Sommar

Passar barn i ålder:
6-9 år, 10-13 år, 14+ år

Adress:
Skansgatan 5, 380 62 Mörbylånga

Beskrivning

Laguna Beach Family Camps startade 2020 som en pop up familje- & surfsemesteranläggning i Nederländerna och har blivit ett nytt sätt för barnfamiljer att fira semester på.
Vår glamping har speciella boenden, inredning och atmosfär. Du hittar oss på en undangömd plats på Öland.
Vi riktar oss till familjer med barn mellan 6 och 16 år. ‘All inclusive’-programmet är fullspäckat med äventyrliga aktiviteter som till exempel paddla kanot, vindsurfa, sunset suppa, bootcamp, segelcykla och yoga på stranden. Men vi ordnar även filmkvällar, häng runt elden och sällskapsspel.
Utöver det finns det en uteservering och lounge med festivalfeeling som erbjuder god mat med fina råvaror till en drink eller middag.
Kort och gott: På Laguna Beach Family Camp firar du och din familj en oförglömlig, aktiv semester med allt ni kan önska er på plats!

7 nätter i en Family Bell
Alla aktiviteter inkluderas
Komplett inrett boende
Pris baserat på fyra personer

En hel vecka vid stranden för hela familjen, fullspäckad med aktiviteter. Det här arrangemanget är inklusive en övernattning i en av våra Family Bells på Laguna Beach Sverige.

Arrangör: Laguna Beach Family Camp

Pris från: 5000 :-/person

Vad ingår: Boende, Aktivitet

073-81 444 64
info@lagunabeachfamilycamps.se
Skansgatan 5, 380 62 Mörbylånga

Destination Svemester använder cookies till statistik, annonser och optimering av användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner du vår Sekretesspolicy  Läs mer

Scroll to Top