Vettebergsleden och en magisk utsikt

Typ av aktivitet:
Vandringsled

Tidsåtgång:
1-2 timmar, 3-4 timmar

Årstid:
Vår, Sommar, Höst, Vinter

Passar barn i ålder:
6-9 år, 10-13 år, 14+ år

Adress:
457 40 Fjällbacka

Beskrivning

Det krävs god rörlighet och viss vilja för att ta sig uppför Vetteberget, men tro mig den fantastiska utsikten du kommer mötas av på bergets topp gör det definitivt värt alla de trappsteg du tagit för att nå dit!

Du börjar din resa mot Vettebergets topp genom att passera genom den mäktiga Kungsklyftan och fortsätter sedan via en mäktig trappavsats upp mot bergets topp.

Redan efter det första paret trappor kommer du mötas av en fantastisk utsikt ut över skärgården som skapar en fin morot över vad du kan komma att mötas av däruppe på toppen. Och en morot kan vara bra att ha när man ska bestiga alla dessa trappor!

Magisk utsikt

Väl uppe på toppen så kommer du mötas av en helt magisk utsikt över Fjällbackas skärgård. Du är dessutom uppe på toppen av den 74 meter höga berget och här finns det en väldigt härlig klippterräng att vandra runt i om du mot förmodan skulle tröttna på den underbara utsikten över skärgården.

Saknas
Saknas
457 40 Fjällbacka

Destination Svemester använder cookies till statistik, annonser och optimering av användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner du vår Sekretesspolicy  Läs mer

Scroll to Top