ANNONS

Spa på Kurorten Mösseberg

Typ av aktivitet:
Spa

Tidsåtgång:
4-8 timmar, 2 dagar, 3 dagar, Flera dagar

Årstid:
Vår, Sommar, Höst, Vinter

Passar barn i ålder:
0-5 år, 6-9 år, 10-13 år, 14+ år, 18+ år

Adress:
Mössebergsparken Falköping

Beskrivning

Om hotellet

Kurorten Mösseberg ligger i lugna omgivningar i det natursköna området Falbygden i mysiga Falköping, och mellan Vänern och Vättern. Det unika spahotellet har anor från 1867 och har en traditionell och stämningsfull atmosfär med mysiga jugendsalonger. För er som söker en paus i vardagen är ett besök på Spa Mösseberg ett måste! Även de minsta mår bra av avkoppling. Vår spaavdelning erbjuder barntider varje förmiddag hela sommaren.

Om ni vill bege er ut på utflykt hittar ni många attraktioner och sevärdheter i närheten. Ni hittar till exempel ett utsiktstorn, Mössebergsparken och Mösseberg djurpark precis vid hotellet och ni hittar både vandrings- och cykelleder precis utan för hotellet. Om ni vill bege er lite längre bort kan ni göra en utflykt till den vackra naturen vid Hornborgasjön där ni kan få se tranorna dansa, eller besöka Lidköping som ligger på Vänerns södra sida.

Om rummen

Hotellet har 75 fina rum varav 15 av dessa ligger i annexet Parkvillan som ligger vid sidan av hotellet och en kort promenad genom parken till huvudbyggnaden. Ni kan välja att boka enkelrum eller dubbelrum och det är möjligt att boka dubbelrummen med en extrasäng.

0515-432 00
info@kurortenmosseberg.se
Mössebergsparken Falköping

Destination Svemester använder cookies till statistik, annonser och optimering av användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner du vår Sekretesspolicy  Läs mer

Scroll to Top