Strömstad Spa & Resort

Typ av boende:
Hotell

Badrum:
Badrum på rummet

Pool eller badplats:
Pool finns på boendet

Restaurang:
Restaurang finns på boendet

Adress:
Kebalvägen 229, 452 40 Strömstad

Beskrivning

Precis vid havet i bohusländska Strömstad breder detta stora Spa-komplex ut sig. Strömstad Spa & Resort är en fantastisk anläggning som för tankarna till den franska rivieran.

Anläggningen har väl tilltagna rum med modern och stilren inredning. De flesta av rummen har även tillgång till en stor balkong, varav flertalet med vacker havsutsikt över anläggningens stora gästhamn.

Yachthamnen har två bryggor och totalt 42 kajplatser. Här erbjuder man service med el, vatten, sanitet och tvätt. Hamnen ligger dessutom precis framför hotellet vilket gör det enkelt att nyttja och njuta av hotellets alla faciliteter.

Resortens hjärta består i den fina spa-avdelning som hotellet har. Här kan du njuta av bad i pool, hot tub, bubbelbad, bastu, olika eventduschar, ismassage, badtunna för att bara nämna något av allt det som finns i hotellets spa. Självklart går det även boka flera olika behandlingar.

Aktiviteter för den aktiva

Utöver avkoppling i spa och fina restaurangar på hotellet så finns det även stora möjligheter för den som vill vara mer aktiv under sin semester. Hotellet erbjuder bl.a. gruppträning och gym.

Precis bredvid hotellet ligger dessutom Strömstad Golfklubb och du kan hyra golfbilar precis utanför entren till hotellet, perfekt för den som vill slå några bollar på fin bana ute i solen!

Nötholmen runt

För den som inte gillar golf eller gym men ändå vill hålla sig aktiv under semestern så kan jag varmt rekommendera vandringsleden Nötholmen runt som finns endast 50 meter från hotellet. Nötholmen är en vacker ö med strålande utsikt att vandra runt.

Stora konferensmöjligheter

Strömstad Spa & Resort erbjuder väldigt bra konferensmöjligheter för företag med möjlighet att ta emot upp till hela 500 personer. Man har bra ytor för både utställning och presentation av exempelvis bilar.

0526-303 00
info@stromstadspa.se
Kebalvägen 229, 452 40 Strömstad

Snabbfakta

Frukost ingår, Restaurang, Toalett, Dusch, Badkar, Barnvänligt, Handikappsanpassat, Wi-Fi, Gym, Spa

Destination Svemester använder cookies till statistik, annonser och optimering av användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner du vår Sekretesspolicy  Läs mer