ANNONS

Kurorten Mösseberg

Typ av boende:
Hotell

Badrum:
Badrum på rummet

Pool eller badplats:
Pool finns på boendet

Restaurang:
Restaurang finns på boendet

Adress:
Mössebergsparken Falköping

Beskrivning

Som gäst hos oss blir du en del av en exklusiv, historisk skara – här har celebriteter sökt sin tillflykt under mer än ett sekel.

Redan 1867 började människor söka sig till vår kurort för att slappna av, kurera sig och helt enkelt må bättre. Idag finner du ett komplett kurhotell i klassisk miljö med allt som behövs för att du ska må gott. Komplett spa-anläggning, egen restaurang, vin- och champagnebar samt utomhus/inomhus-SPA. Och så våra unika jugendsalonger, förstås.

Om ni vill bege er ut på utflykt hittar ni många attraktioner och sevärdheter i närheten. Ni hittar till exempel ett utsiktstorn, Mössebergsparken och Mösseberg djurpark precis vid hotellet och ni hittar både vandrings- och cykelleder precis utan för hotellet.

Boka din vistelse, redan idag!

Om hotellet

Kurorten Mösseberg ligger i lugna omgivningar i det natursköna området Falbygden i mysiga Falköping, och mellan Vänern och Vättern. Det unika spahotellet har anor från 1867 och har en traditionell och stämningsfull atmosfär med mysiga jugendsalonger. För er som söker en paus i vardagen är ett besök på Spa Mösseberg ett måste! Även de minsta mår bra av avkoppling. Vår spaavdelning erbjuder barntider varje förmiddag hela sommaren.

Om ni vill bege er ut på utflykt hittar ni många attraktioner och sevärdheter i närheten. Ni hittar till exempel ett utsiktstorn, Mössebergsparken och Mösseberg djurpark precis vid hotellet och ni hittar både vandrings- och cykelleder precis utan för hotellet. Om ni vill bege er lite längre bort kan ni göra en utflykt till den vackra naturen vid Hornborgasjön där ni kan få se tranorna dansa, eller besöka Lidköping som ligger på Vänerns södra sida.

Om rummen

Hotellet har 75 fina rum varav 15 av dessa ligger i annexet Parkvillan som ligger vid sidan av hotellet och en kort promenad genom parken till huvudbyggnaden. Ni kan välja att boka enkelrum eller dubbelrum och det är möjligt att boka dubbelrummen med en extrasäng.

0515-432 00
info@kurortenmosseberg.se
Mössebergsparken Falköping

Snabbfakta

Frukost ingår, Restaurang, Toalett, Dusch, Fri parkering, Handikappsanpassat, Wi-Fi, Spa

Destination Svemester använder cookies till statistik, annonser och optimering av användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner du vår Sekretesspolicy  Läs mer

Scroll to Top