ANNONS

Blåbergen Glamping

Typ av boende:
Camping

Badrum:
Gemensamt badrum & toalett

Pool eller badplats:
Bubbelbad finns på boendet

Restaurang:
Restaurang finns inte på boendet

Adress:
Röcklinge 430 705 92 Örebro

Beskrivning

Bo lantligt och naturnära, men ändå lyxigt och bekvämt! Våra glampingtält ger er möjlighet att njuta av öppna vyer, fält, skog, och berg – direkt utanför tältduken.
Vi har vår egen skog att vandra i alldeles runt hörnet och MTB-leder alldeles i närheten.

Till säsongen 2021 har vi fem glampingtält namnen är Dungen, Udden, Hagen, Ängen och Bergen. Några har utsikt över fälten och de blå Kilsbergen, medan de andra har utsikt över fälten mot skogen – på kvällen kan man skymta ljus från Örebro.

Tälten är utrustade med sköna sängar som är bäddade och klara med mjuka varma täcken när ni kommer. Det finns även ett litet matbord och stolar, el och litet kylskåp. Ni har även en egen gasolgrill (gasolmuurikka finns att låna, säg till oss när du kommer) samt lite husgeråd (vin/dricksglas i plast, tallrikar, småskålar, bestick, skärbräda, kniv, vin/öl öppnare, sax, vattenkokare, äggkokare, stekpanna, grillbestick mm). I tälten finns det även konvektorelement/keramiskt fläkt att slå igång vid lite svalare dagar. Om det är riktigt kalla dagar/nätter så ta med lite varma kläder. Utanför finns bänkbord att sitta vid.

Toaletter och en dusch finns nära, i gemensam byggnad på gården. Här finns även ett kök ifall ni har behov av det. Vi har en lokal öppen i anslutning till kök och toalett. Där kan man gå in och sitta om det är lite sämre väder eller bara för att mysa. Även en möblerad uteplats finns vid den gemensamma lokalen, där går det fint att sitta och äta och mysa.

Familjer är varmt välkomna, vi har ofta flera generationer boende hos oss. Ni kan bo upp till 3 eller 4 personer i ett tält. I två av glampingtälten är husdjur välkomna, men detta måste förbokas. Säg till om du är pälsdjursallergiker så att du får någon av de djurfria tälten.

Tillval glamping:

  • Frukostkorg
  • Hamburgare
  • Trerättersmiddag
  • Bubbelbad
  • Ölprovning
019 – 28 00 12
info@blabergen.com
Röcklinge 430 705 92 Örebro

Snabbfakta

Spa, Naturnära, Ölprovning, Bubbelbad, Grill, Frukostkorg, Hemtrevligt, Hamam, Familjärt

Destination Svemester använder cookies till statistik, annonser och optimering av användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner du vår Sekretesspolicy  Läs mer